Megvolt a nagy bejelentés a 44. Bangkoki Nemzetközi meg lesz tartva, több mint 40 márka vesz részt a kiállításon.

„SZÍNES ÉLMÉNY, minden szín élménye”című koncepció lesz a kiállítás fővonala.

Dr. Prachin Eamlumnow, a Grand Prix International Public Company Limited vezérigazgatója, rendezvény elnöke a következőket mondta: az idei a 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon egy egyedi élmény hoz el a látogatók számára. Az autóipari világ technológiáján keresztül, amely folyamatosan fejlődik és most a elektromobilitás az irányvonal, hamarosan új életmódot hoznak mindenki számára.

A Bangkoki Nemzetközi és Autószalon még mindig a gyártó által gyártott autók bemutatója. Az autókereskedő, motorkerékpár és alkatrészgyártók nagy felhozatala. A 2023-as rendezvényen a vezető autó- és motorkerékpár-gyártók kifejezték szándékukat, hogy több mint 40 márka vesz részt a több mint 170 000 m2 kiállítási területen, ezzel is demonstrálva a bangkoki esemény nagyon fontos nemzetközi autószalon a világon. Ez a kiállítás is erősíti a Délkelet-Ázsia vezető szerepét a világ autóipari kiállítások között.

Ami a thaiföldi autóipar irányát illeti 2023-ban, az ipar összképe kezd visszatérni a normál állapotokhoz. Tovább javult a gyártásban lévő alkatrészhiány helyzete. Ebben az évben a kormányzati szervek értékelték, hogy a termelés az autók és motorkerékpárok Thaiföldön ismét növekedni fog az előző évhez képest. Ami a gazdasági helyzetet illeti, nagyon a helyzet, kezd visszatérni a növekedés. Úgy gondolják, hogy ennek eredményeként az autópiac ismét vissza fog térni a régi irányba.

Különösen az elektromos járművek piacán, amely a tavalyinál nagyobb növekedés várható. Ahogy a fogyasztók egyre jobban kezdik megérteni az új vezetési technológiát, amely megváltoztatja a vezetési és utazási viselkedést, valamint a kormányzat sok tekintetben támogatja ezt a közlekedési formát.

A 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon továbbra is együttműködő partnerei a Turisztikai és Sportminisztérium, Thai Autóipari Szövetség, Thai Autómérnöki Szövetség, Thai Autóalkatrész-gyártók Szövetsége, Intelligens Közlekedési Rendszerek Szövetsége és Thaiföldi Királyi Automobil Szövetség, Maha Chakri Sirindhorn Királyi Fenség hercegnő (RAAT) és az IMPACT Exhibition Management Co., Ltd. segít rendezvény megszervezésében.

Jaturont Komolmis úr, a Grand Prix International Public Company Limited marketing és értékesítési műveleti igazgatója, valamint a Bangkok szervezésének alelnöke. A 44. Nemzetközi Autószalonon kiderült, hogy bár az online csatornákon keresztül történő vásárlás és eladás iránya és trendje napjainkban fontos szerepet játszik, és gyorsan és folyamatosan nőtt. A múltban nagyban befolyásolta az autóipar marketing gyakorlatát és tevékenységét.

De az a tény, hogy még mindig több mint 40 autó- és motorkerékpár-gyártó és -kereskedő hozza el termékeit a több mint 170.000 m2 kiállítási területre, azt bizonyítja, hogy a Bangkoki Nemzetközi Autószalon továbbra is fontos szerepet tölt be. keresletet igényelnek és segítik a kereskedés támogatását az autóiparban is.

Az idei rendezvény látogatók tekintetében 15-20 százalékos növekedés a cél. „Biztos vagyok benne, hogy az idei esemény A Bangkoki Nemzetközi Autószalon ismét kiterjeszti az eseményben rejlő lehetőségeket. a gazdaság előmozdítására és fejleszteni Thaiföld autóipari üzletágát tegye ismét nagyszerűvé hatalmas összegű befektetésből munkahelyteremtésben Legyen szó tervezésről, kivitelezésről és különböző területeken történő foglalkoztatásról. összefüggő Pénzt termel, bevételt egészít ki, és legalább 50 000 millió baht-os növekedésre serkenti a hazai gazdaságot, ami pozitívan hat a vállalkozókra. Mindkettő az autóiparban és üzleti csoportok minden kapcsolódó”

A 44. Nemzetközi Autószalonon részt vevő autó- és motorkerékpár-cégek listája: a Ford, BMW, MINI, Mercedes-Benz, Great Wall Motors, Rolls-Royce, Aston Martin, Maserati, Peugeot, Jeep, Toyota, Lexus, BYD, MG, Mazda, Suzuki, Isuzu, Hyundai szerepel. Hyundai Bus & Truck ,Audi, Honda, Mitsubishi Motors, Nissan, NETA, Volvo, Porsche, Bentley, Kia, Subaru, Thai Honda Manufacturing, Suzuki Motosales, Yamaha, BMW Motorrad, Harley-Davidson, Ducati, Triumph, , Alpha Volantis, Kawasaki és Royal Enfileld.

Anothai Eamlumnow úr, a Grand Prix International Public Company Limited igazgatója és az esemény alelnöke elmondta, a szervező különféle tevékenységeket is felvonultat a sok látogató befogadására Idén is folyamatosan szervezzük az e-Sport tevékenységeket. Az elmúlt 2-3 évben folyamatosan növekvő népszerűségre válaszul idén ismét nagy visszatérés lesz az e-Racing esemény. A 2023. március 25-én és 2023. április 1-jén megrendezett esemény lesz a két fő pont a profi versenyzők számára, és a Gran Turismo 7-et először használják a versenyen. Ez összhangban van azzal a globális versennyel, amelyben a World Series of the World Championships tavaly Gran Turismo 7-et használt.

A Grand Prix International Public Company Limited továbbra is jó együttműködést kap a Polyphony Digital Inc.-től, a Gran Turismo 7 játéklicenc tulajdonosától, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelően használjuk a Gran Turismo-t a verseny megszervezéséhez. Ebben a versenyben összesen 8 szimulátort biztosítunk együtt. Hogy növelje a verseny izgalmát, és lehetővé tegye a közönség számára, hogy teljes mértékben élvezhesse, idén a Nemzetközi Autószalonon

Khun Peerapong Eamlumnow, a Grand Prix Company üzletfejlesztési igazgatója és a Bangkok Event alelnöke A 44. Nemzetközi Autószalonon azt mondta, hogy az elmúlt 10 évben a cég szervezőjeként Új szolgáltatási modellt dolgozott ki, hogy megkönnyítse mind a résztvevők nehézségeit. A látogatók kényelmet pedig új élményeket kapnak főleg a digitális technológia bevezetése, legyen szó akár jegyelosztási csatornáról vagy a Virtuális Autószalon bemutató. A Bangkoki Autószalon idén a TikTok-ot is beveszi hiszen a  szervező a Tik Tok Thailanddal és a Media Intelligence-szel (MI) is együttműködött a Tiktok Motor Show megszervezésében vesz részt. Az érdeklődők még érdekesebb tartalmakhoz férhessenek hozzá az eseményen. Lesz egy Hashtag Challenge tevékenység is, hogy csatlakozzon a mókához.

Azok számára, akik jegyet vásárolnak a rendezvényre, és a rendezvényen belül minden autótípust lefoglalnak, továbbra is folyamatosan várják. Az alábbiak szerint 2 részre lesz osztva:

1. Vásároljon jegyet az eseményre, és válaszolj a kérdésekre aztán nyerj autót vagy motort

  • 1. díj: 1 db NETA V elektromos autó, 549 000 baht értékben
  • 2. díj: Kawasaki KLX230 motorkerékpár 145 200 baht értékben
  • 3. díj Yamaha Fazzio motorkerékpár 52 323 baht értékben
  • 4. díj: Honda Scoopy Urban motorkerékpár 48 800 baht értékben
  • 5. díj: Suzuki Address 125 motorkerékpár 46 500 baht értékben

2. Amikor a látogatók autót és motorkerékpárt foglalnak(előjegyzik vásárlásra) a Nemzetközi Autószalon alkalmával  autót és motort nyerhetnek

  • Nyerj egy MG4 elektromos autót 869 900 baht értékben
  • Nyerj egy Royal Enfield Classic 350 motorkerékpárt 139 900 baht értékben

A 44. Bangkoki Nemzetközi Autószalon a Challenger Hall 1-3, Impact Muang Thong Thani, 2023. március 22. és április 2. között kerül megrendezésre, a látogatók nyitvatartása 12:00 és 22:00 óra között.

Belépőjegy 100THB ami csak hogy képben legyünk kb.: 1000FT

Bangkoki események menetrendje A 44. Nemzetközi Autószalon

  • VIP nap különleges vendégei: 2023. március 20.,
    hétfő (12:00-20:00)
  • Sajtónap: 2023. március 21.,
    kedd (9:59-18:00)
  • Időpontok a nagyközönség számára: 2023. március 22. szerda – április 2.
    (összesen 12 nap)
  • Hétköznapokon 12:00 órától 22:00 óráig várja a látogatókat.
  • Az ünnepek 11:00 és 22:00 óra között várják a látogatókat.
  • Helyszín: Challenger Hall 1-3, Impact Muang Thong Thani